Duktig liten gubbe!

Efter 1 vecka med armskenor på nätterna har nu Leo blivit väldigt duktig på att inte stoppa saker i munnen. Förra natten vaknade han inte alls! Otroligt! Men igår fick han nya armskenor som var hårda så då blev det återigen protester på natten. Men han är väldigt hjälpsam på kvällen när vi byter om till pyjamas - sträcker fram sina små armar, för han vet vad som gäller. En annan stor nackdel är att det inte går så bra att slänga slängkyssar!! ;=) Men vi överlever nog det här... så duktig som han är!

Imorgon är en ny dag och vår hemutredare från Familjerättsenheten kommer hem till oss för att skriva uppföljningsrapport som ska göras efter 6 månader hemma. I oktober ska den vara inne hos FFIA så vi är ute i god tid. Men det känns bra. Nu kan vi ju lägga till rapporten att Leo har blivit opererad och det gillar nog kineserna, skulle jag tro. :=)

Kommentarer
Postat av: Karin

Vad duktig er son är, han är en fantastisk klok liten kille. Min kompis som bröt bägge armarna i våras, sa det var fruktansvärt inte kunna använda sina armar som vanligt. Inte äta själv, klia sig, borsta tänderna etc. Det kommer gå finfint då hemutredningsdamen kommer, tro mej. Kram Karin

2010-09-08 @ 18:30:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0