Armskenor väck!

Efter återbesöket förra veckan på ALB så åkte armskenorna av! Skönt för oss alla 3! Dock hade det spruckit i gommen, ca 4mm. Men medicin ska lösa detta hoppas vi. Annars blir det (tyvärr) ett nytt ingrepp! Det hoppas vi att Leo slipper. Nätterna har varit lite stökiga men det blir bättre och bättre. 
Leo har börjat uttrycka sig på ett annat sätt. "Pappa" låter mer som pappa än förut :=) Tror att han själv också märker att det låter annorlunda när orden kommer ut. Vi tyckte att det var ganska gulligt förut att han sög på sin lilla tumme och det var också ett tecken på att han var trött. Men nu suger han inte på tummen längre och nalle är inte heller i munnen längre...(nallen "Surbjörn"...men det är en annan historia...). Det är ju bra :=) 
Han äter mat som aldrig förr så aptiten är det inte något fel på nu heller. Det är enorma skedar mat Leo lastar in i munnen och precisionen är mycket bra. Det är otroligt att se att han spiller så lite. Kan ha att göra med att han inte gillar att "grisa" med maten...Kladd och klet är inget för den här lille gossen. 

På torsdag ska jag och Leo på återbesök till ALB igen för att kolla om det lilla hålet i gommen läkt ihop. Jag håller tummarna.  

Kommentarer
Postat av: Hilda

Grym design du har på din sida. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!

2011-07-13 @ 00:32:49
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0