Fortsättning följer här...och lite om storebror också...

Allt ordnar sig! Klas har kunnat boka om sin hemresa från Kina och kommer hem på onsdag och vår ansökan för visum kan lämnas in på torsdag. Återstår att fylla i ansökan på 4 sidor!
 
Apropå storebror Leo så är det största problemet just nu hans OTROLIGT dåliga hörsel! Det är riktigt oroväckande. Hans bägge rör har ju trillat av för ett bra tag sen och operation för att införa 2 nya rör har blivit inställt 2 ggr pga snorighet/hosta/rosslighet. Nu är ny op tid först 9 november, alltså vi har hunnit vara hemma ett tag. Hans hörsel har successivt försämrats från det att han tappat bägge rören. Han har väldigt svårt att höra vanlig samtalston vilket gör att man får höja rösten rejält och prata HÖGT direkt in i örat. Ansträngande för alla. Allra mest för lillgubben som inte hör något alls :=( Kanske kan vara därför pedagogerna på förskolan tycker att han "inte lyssnar". Men å andra sidan, ibland när vi pratar med honom hemma så hör han. Det är ju också märkligt. Men det går mer åt det hållet att han inte hör...oavsett vilket så gör han precis tvärtemot vad vi säger. Trots? Eller beror det på lillasyster stundande ankomst? Leo har blivit mer trotsig efter att vi berättade för honom att han ska blir storebror/få en lillasyster. Hur som helst är det väldigt påfrestande. När Klas är bortrest brukar vi ha det väldigt mysigt jag och han tillsammans men nu är det värre än värst. Försökte prata "allvar" med honom vid sänggående, och hoppas att något av det jag sagt fastnar. Imorgon är en annan dag...

Kommentarer
Postat av: R.K

Hej! Jag hoppas att vi får läsa mer om hur ni har det och hur det gått! Så spännande och fint att få läsa om er resa. Tack och lycka till.

Hälsningar R.K en bloggläsare.

2013-04-21 @ 10:47:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0