Nu händer det grejer

På onsdag ska vi till Solna och träffa en specialistsjuksköterska som jobbar i LKG-teamet. Jag gissar att hon ska berätta hur en rehabplan kan se ut mm mm + att vi kan få lite namn på ex läkare osv som vi kan skicka till Kina. Jag är glad att vi fick en tid så snart. Det är man ju inte van vid direkt...annars är det långa väntetider överallt. Nu är det faktiskt så att vi kan börja fylla i alla de dokument som kan förberedas! Som ex läkarintyg på engelska, personligt brev osv.
När jag var ute på löparrunda igår så tänkte jag..."nästa höst kan jag nog inte bara snöra på mig skorna och sticka ut och springa". En annan tanke som slog mig då jag såg en pappa som nog precis hämtat sina barn på dagis och som kom sakta promenerandes på gångbanan var: "han tycker säkert att det skulle vara jätteskönt att snöra på sig löpardojorna och sticka ut å springa, men det kan han inte för att han har 2 barn han skulle hämta...medan jag tänkte tvärtom: jag önskade jag var i hans skor...att det var jag som hämtade mina 2 barn på dagis och sakta promenerade på gångbanan". Nä, jag måste ta vara på tiden som den är: här och nu! Den här tiden kommer aldrig tillbaka. Nästa höst har jag kanske fullt upp! :o) 

Kommentarer
Postat av: karin

Härligt ni börjar se ett slut på er längtan och väntan. Ska bli spännande följa det som händer när ni blivit föräldrar, sluta inte blogga då!!!!! Ha detta med joggingturen i minnet, kan vara bra plocka fram när du längtar ut i joggingspåret men har en ett barn hemma och Klas arbetar. Många tycker nog(men säger inget)att jag alltid låter mina barn gå före mig själv, men har längtad så efter att bli mamma.Tids nog får jag tillbaka min fritid och då ska jag njuta av det...innan barnbarnen kommer.

2009-10-04 @ 10:26:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0