Inte bara jag...

Jag vet ju att VI/JAG inte är ensam om att vänta barn från Kina! Jag har träffat en till som gör det! En på min praktikplats där jag är nu! De har stått i kö i 2½ år och kanske kan det vara dags för barnbesked för dom snart...Jag hoppas att det
kommer under den tiden jag är där :o) det vore himla kul! Tänk vad mycket gemensamt man kan få med någon man inte känner...bara man börjar prata! Vi kan ju prata om sådant som ingen annan vet något om, vi vet hur hela processen går till, vi vet vad har gått igenom och vet vad vi pratar om. Det som ingen annan vet eller kan något om och aldrig kommer att förstå. Idag känner jag mig väldigt positiv inför framtiden: jag kommer att få ett jobb som jag kommer att stortrivas med och dessutom har jag vårt lilla barn att se fram emot. Bara positiva saker! Underbart!

Jag längtar.... :o)Kommentarer
Postat av: Iréne

Hej Gabriella!

Äntligen har jag tagit mig tid att titta in på din blogg. Känner igen mig i dina tankar, funderingar, känslor och frustrationer! Blev väldigt berörd av Karins dröm.

Lycka till med fortsatt väntan och med vidare studier efter praktiken hos oss.

/Iréne

2008-12-02 @ 21:39:11
Postat av: Iréne

Hej Gabriella!

Har äntligen tagit mig tid att titta in i din blogg. Jag känner mycket väl igen mig i dina tankar, funderingar, känslor och frustrationer. Karins dröm berörde mig.

Lycka till med fortsatt väntan och med studierna efter praktiken hos oss.

/Iréne

2008-12-02 @ 22:09:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0