29 juni 2002

Den 29 juni 2002 gifte vi oss. Till festen hade vi lagt en korg på ett bord med tomma lappar, kuvert och penna - för dem som ville skriva ett meddelande till oss + skriva NÄR vi skulle öppna det. På de flesta kuvert stod det "Öppnas dagen efter bröllopet" eller "Öppnas 1 år efter bröllopet" eller nåt liknande. Men på ett kuvert stod det: "Öppnas inför första julen med barn"... Det kuvertet har vi ju förstås inte öppnat...förrän nu.
Jag har tänkt på det där kuvertet genom åren och funderat på om det någonsin skulle bli öppnat. Vi började prata om det och Klas tyckte att Lucia skulle vara ett bra datum att öppna det på. Det kändes lite högtidligt. Vi visste vem som hade skrivit det (gamla vänner till Klas, numera tíll mig också förstås). På lappen stod följande tänkvärda och kloka ord:
"Strunta i alla måsten, strunta i släktens krav. Barnet har inga förväntningar än, det är ni som skapar era egna, lugna, sköna, roliga, skojfriska och/eller sunda familjetraditioner!"
Vi tyckte det var väldigt fina ord. Tack Kaj & Irina för dem!

Kommentarer
Postat av: karin

Äntligen fick ni veta vad det stod, förstår ni längtat efter öppningsdagen. Fantastiska ord av kloka vänner... Kram och ett stort Grattis på födelsedagen // Karin

2010-12-18 @ 20:18:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0