Förkylning, feber, mardröm, blixtnedslag??

Vad var det som hände?
När Leo sussat så sött i nästan 4 timmar vaknar han med ett ill-vrål! Å det gick inte att få honom att lugna ner sig på säkert 20-30minuter (kändes som det i allafall)! Både mamma och pappa engagerade sig och blev faktiskt lite oroliga...vi är nyblivna föräldrar och vet inte så mycket och känner inte Leo fullt ut ännu...så klart. När Leo somnat precis efter 20 så kom det en blixt och inte ens sekunden därefter kändes det som att en stor bomb släpptes i trädgården! Blixtnedslag någonstans inom 100m! Läskigt! Men Leo sussade vidare. Jag blev riktigt rädd och trodde blixten slagit ned i huset!
Men...som sagt...just innan midnatt vaknade han. Kan ju då inte varit av "bomben" även om man kunde tro det. Han var lite snuvig igår och med en misstänkt förkylning ?? och det blev ju inte bättre på natten av att han grät grät grät och grät. Han började hosta och grät samtidigt. Ingen bra kombination. Till slut somnade han nog av ren utmattning. Vi blev glada och han också antar jag.

Idag har han varit lite grinig men bara han är engagerad så är han glad och skrattar som vanligt. Vi är så vana nu att han ofta är glad och skrattar och busar så det blir lite ovant för oss när han helt plötsligt ändrar humör. Men så är det väl med barn...


Kommentarer
Postat av: Pipsa

Det kan ju vara att han drömmer något eller finns något som heter nattskräck. Googla på det..

2010-04-30 @ 11:22:59
Postat av: Pipsa

Eller öronen..

2010-04-30 @ 11:24:56
Postat av: Lena Roland Anton

Hej! Anton hade också några nätter strax efter hemkomsten när han var helt otröstlig i ca 30 minuter.Vi trodde att han drömde eller behövde "få ur sig saker undermedvetet" . Det gick över när han blev tryggare med oss. Ha det bra och kämpa på.

2010-05-02 @ 20:46:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0